LNI | 15 jaars persoonlijke lening voor: Tweede woning | Oversluiten van bestaande leningen

Bel direct: 038 - 385 71 11

15 jaars persoonlijke lening voor: Tweede woning | Oversluiten van bestaande leningen

13-09-2017

Per dinsdag 12 september wijzigt Interbank haar acceptatiebeleid als volgt:

Beter Wonen Financiering nu ook voor een tweede woning
Vanaf nu kan tot een kredietbedrag van € 75.000 ook de aankoop van een tweede woning, een recreatiewoning of bijvoorbeeld een studentenwoning voor een studerend kind gefinancierd worden.

Deze woning moet bestaande bouw zijn en mag niet bestemd zijn voor eigen permanente bewoning. De financiering bedraagt maximaal 70% van de woningwaarde van een woning die zich in Nederland bevindt.

Door het vaste rentepercentage en de maximale looptijd van 15 jaar is de Beter Wonen Financiering een verantwoord adviesproduct dat de doelen van consumenten zowel haalbaar als betaalbaar maakt.

Ook is het  mogelijk om een bestaand consumptief krediet over te sluiten dat aantoonbaar is gebruikt voor de aanschaf van een tweede woning of van een recreatiewoning.

Oversluiten van bestaande leningen nu ook mogelijk in een 15 jaars persoonlijke lening
Deze lening is uitsluitend bedoeld voor het oversluiten van bestaande leningen met een totale krediethoogte tussen € 15.000 en € 75.000.

Let op: niet beschikbaar voor zelfstandigen.

Minimum en maximum kredietbedragen voor zelfstandigen verhoogd 
Het minimale kredietbedrag is verhoogd van € 2.500 naar € 7.500. Het maximale kredietbedrag is verhoogd van € 50.000 naar € 65.000. De Woning Voordeel Financiering voor zelfstandigen blijft ongewijzigd.

Kredietaanvraag indienen?
Een kredietaanvraag kunt u eenvoudig indienen via onze website (Let op: indien u niet bent ingelogd, vermeld dan duidelijk uw contactgegevens).

Heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met één van onze kredietspecialisten, te bereiken via telefoonnummer 038 - 851 84 42 en per e-mail: info@lnifinancieringen.nl